Vlucht Wroclaw

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Wroclaw
van 179 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Wroclaw (WRO)

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Wroclaw (WRO)! Dankzij haar waterwegen wordt Wrocław ook wel het ‘Venetië van Polen’ genoemd. Ook wat betreft cultuur en romantische entourage kan de Poolse stad zich met het Italiaanse voorbeeld meten. De straatartiesten verlevendigen de sfeer op het marktplein in de oude stad. Blikvanger is daar het 13e-eeuwse, gotische raadhuis. Architecturaal hoogtepunt is ook de Jahrhunderthalle, uit het begin van de 20e eeuw, toen Wrocław nog Breslau heette en deel uitmaakte van het Duitse rijk. Daarnaast ligt het Szczytnickipark met zijn beroemde Japanse tuin. Ter ere van de ludieke verzetsbeweging Oranje Alternatief worden er de laatste jaren steeds nieuwe kabouterbeeldjes in de stad geplaatst; met inmiddels meer dan 100 in getal zijn de kabouters een niet te missen verschijnsel!

Vandaag
C / -1°C
Zondag
C / C
Maandag
C / -2°C
Dinsdag
C / -3°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Wroclaw, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Wroclaw met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Wroclaw goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.