Vlucht Verenigde Staten

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - New York
van 412 €*
Zie aanbod

Ontdek Verenigde Staten

Chicago

van Amsterdam, Rondvaart

Economy Class

van 380 €*
Miami

van Amsterdam, Rondvaart

Economy Class

van 386 €*
Orlando

van Amsterdam, Rondvaart

Economy Class

van 403 €*

Meer vluchten naar Verenigde Staten

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Verenigde Staten, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar de Verenigde Staten (VS)

Vlucht Verenigde Staten (VS). Een rondreis door de nationale parken, sightseeing in New York of een strandvakantie aan de Westkust of in Florida; in de Verenigde Staten is alles mogelijk! Wolkenkrabbers, glitter en glamour, het snelle leven, maar ook betoverende landschappen en oneindige woestijnen. Ontdek niet alleen metropolen als Chicago, Washington en Miami, maar ook kleine plaatsjes waar de tijd heeft stilgestaan. De hoofdattractie in de Verenigde Staten is en blijft de ongelooflijke veelzijdigheid. Ga op ontdekkingsreis in het land van de onbegrensde vakantiemogelijkheden! Behalve Verenigde Staten kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Verenigde Staten met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Verenigde Staten goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.