Vlucht Teheran

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Teheran
van 360 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Teheran (IKA), Iran

Vlucht Teheran (IKA), Iran. Ontdek met de aantrekkelijke Lufthansa-tarieven gastvrij Teheran! De Iraanse hoofdstad ligt aan de voet van het Elboers-gebergte (dat meerdere skigebieden telt!) en is een imponerende, moderne miljoenenstad. Er zijn vele musea te bezoeken en monumenten te bewonderen, bijvoorbeeld het Nationaal Museum en het Golestan-paleis. Of neem een kijkje in het Reza Abbasi-museum, dat een indrukwekkende collectie schilderijen en Iraanse kalligrafie bezit. Meer dan de moeite waard is ook het Kroonjuwelenmuseum: hier is onder andere de 182-karaats Darja-ye Nur-diamant te bewonderen. Behalve Teheran kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Vandaag
C / C
Vrijdag
12°C / C
Zaterdag
10°C / C
Zondag
11°C / C

Meer vluchten naar Azië

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Teheran, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Teheran met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Teheran goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.