Vlucht Sibiu

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Sibiu
van 319 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Sibiu (SBZ), Roemenië

Vlucht Sibiu (SBZ), Roemenië. Sibiu, in de 12e eeuw door Duitse immigranten gebouwd als de grootste en rijkste van zeven citadellen, ademt nog altijd haar middeleeuwse grandeur. Kenmerkend voor het stadsbeeld zijn de vele torens – waaronder de 13e-eeuwse Raadstoren en de ‘Dikke Toren’ uit 1540 – alsmede de kleurrijke koopmanshuizen met hun dakkapelletjes, de ‘Ogen van Sibiu’. Imponerend is de 16e-eeuwse lutherse kathedraal met haar 67 graftombes en beroemde orgel. Kunsthistorische schatten telt ook het Brukenthal Museum in het gelijknamige paleis. Symbool van de stad is de Brug der Leugens; de naam verwijst zowel naar de handelstechnieken van de vroegere kooplui als naar het beloftevolle gekeuvel van geliefden. Behalve Sibiu kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Vandaag
C / -3°C
Zondag
-4°C / -7°C
Maandag
-6°C / -10°C
Dinsdag
-5°C / -11°C

Ontdek Oost-Europa

Praag

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 119 €*
Boedapest

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 150 €*
Moskou

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 156 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Sibiu, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Sibiu met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Sibiu goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.