Vlucht Seoul

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Seoul
van 459 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Seoul (SEL), Zuid-Korea

Boek vandaag uw vlucht naar Seoul (SEL), Zuid-Korea met Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen. Seoul is met haar meer dan 10 miljoen inwoners niet alleen de zelfverklaarde ‘ziel van Azië’, maar ook het hart van Zuid-Korea. Ontdek de talrijke mystieke paleizen uit de Joseon-dynastie en de duizenden jaren oude tempels en vestingen. Hoogtepunt zijn ook de koninklijke grafkelders. Winkelen kan in de moderne boetieks in de wijk Myeong-dong of op de Dongdaemun-markt, de grootste markt van Zuid-Korea. De culinaire gewoontes van Zuid-Korea leert u in de traditionele restaurantjes kennen. Daar proeft u de veelzijdige en chique gerechten die in vroeger tijden voor de hooggeplaatste adel werden bereid. Ook worden er vele heerlijke kimchi-varianten aangeboden. Of maak net als de inwoners zelf een ontspannen wandeling langs de Cheonggyecheon, een 5,8 kilometer lange rivier door de stad. Ook aan te bevelen is een excursie naar gedemilitariseerde zone (DMZ) op 55 kilometer ten noorden van de stad. Behalve Seoul kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Vandaag
-3°C / -8°C
Maandag
C / -5°C
Dinsdag
-2°C / -4°C
Woensdag
C / -6°C

Meer vluchten naar Azië

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Seoul, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Seoul met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Seoul goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.