Vlucht Sarajevo

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Sarajevo
van 177 €*

Goedkope vliegtickets Sarajevo (SJJ), Bosnië en Herzegovina

Vliegtickets Sarajevo (SJJ)! Sarajevo, vroeger wel het ‘Europese Jeruzalem’ genoemd, is nog altijd een religieuze smeltkroes. De Gazi Husrev-beg-moskee, de Ferhadija-moskee en de Heilig Hartkathedraal zijn slechts enkele van de vele godshuizen. Van de rijke historie verhalen ook de diverse bruggen, waaronder de Geitenbrug en de Latijnse brug, waar de moord op kroonprins Frans Ferdinand plaats vond – met de Eerste Wereldoorlog als gevolg. Maar Sarajevo is niet alleen geschiedenis: op de bazaars heerst een energieke sfeer, in het Ottomaanse deel waant u zich in woelig Istanboel en het Oostenrijks-Hongaarse deel ademt mondaine weelde. De omliggende Dinarische Alpen nodigen tot winter- en zomersporten uit. Ontdek dus nu het veelzijdige Sarajevo!

Vandaag
C / -1°C
Maandag
-1°C / -3°C
Dinsdag
-2°C / -6°C
Woensdag
-3°C / -7°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Sarajevo, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Sarajevo met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Sarajevo goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.