Vlucht Salzburg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Goedkope vliegtickets Salzburg (SZG), Oostenrijk

De gehele binnenstad van Salzburg staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Terecht, want de vele kerken, burchten en kastelen – vooral in barokstijl – verlenen de stad een voorname entourage. Het oudste monument is de St. Peter-abdij uit 696; de Salzburger Dom uit 774 is niet veel jonger. De vesting Hohensalzburg is het symbool van de stad. Salzburg bekoort ook met zijn muzikale erfenis: het geboortehuis van Mozart is thans een aan de componist gewijd museum. Liefhebbers van The Sound of Music kunnen de locaties van deze filmmusical bezoeken. Musea zijn er te over: onder andere het Residenz-museum, het Haus der Natur (natuurkundig museum) en het Salzburg Museum met zijn historische muziekinstrumenten.

Vandaag
C / C
Donderdag
C / C
Vrijdag
C / C
Zaterdag
C / -1°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Salzburg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Salzburg met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Salzburg goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.