Vlucht Saarbrücken

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Saarbrücken (SCN), Duitsland

Vlucht Saarbrücken (SCN), Duitsland. De sfeer in charmant Saarbrücken wordt voor een belangrijk deel bepaald door bouwwerken uit haar bloeitijd, de 18e eeuw. Van de barokke gebouwen is de Sint-Johannesbasiliek het prominentst, maar ook het hoofdkantoor van het Mijnwerkersbedrijf – nu onderdeel van het moderne Europa Galerie-winkelcentrum – en de arbeidershuisjes in de Fröschengasse spreken tot de verbeelding. Het prachtig gerenoveerde kasteel met zijn fraaie tuinen biedt een panoramisch uitzicht over de stad. En voor een stukje Franse savoir-vivre hoeft u de grens niet over: met meer dan een dozijn sterrenrestaurants in de stad en haar omgeving kan Saarbrücken gerust een culinair paradijs worden genoemd!

Vandaag
C / C
Maandag
C / C
Dinsdag
C / C
Woensdag
C / C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Saarbrücken, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Saarbrücken met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Saarbrücken goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.