Vlucht Rostov aan de Don

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Zie aanbod

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Rostov (ROV), Rusland

Vlucht Rostov (ROV), Rusland. Rostov aan de Don en haar omgeving vormen een veelzijdige reisbestemming: rijk aan geschiedenis, natuur en cultuur. De eeuwenoude kozakkentradities worden uitgebreid belicht in het Museum of Local Lore. Hoewel grote delen van Rostov aan de Don in de Tweede Wereldoorlog zijn verwoest, telt de stad nog altijd 543 bouwwerken die als monument zijn aangeduid. Het belangrijkste is de enorme Maria-Geboortekathedraal uit 1885. De prachtige omgeving van Rostov met haar historische forten en natuurparken ontdekt u via een boottocht over de Don; als het u bevalt, kunt u zelfs helemaal naar Moskou varen! Speciale tip: het landschap doorkruisen op een echt Don-paard!

Vandaag
-7°C / -9°C
Zondag
-5°C / -9°C
Maandag
-7°C / -11°C
Dinsdag
-8°C / -13°C

Ontdek Oost-Europa

Praag

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 119 €*
Boedapest

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 150 €*
Moskou

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 156 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Rostov aan de Don, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Rostov aan de Don met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Rostov aan de Don goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.