Vlucht Rome

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Rome
van 148 €*

Goedkope vliegtickets Rome (ROM) - Stedentrip Rome

Vliegtickets Rome (ROM), Italië. Ervaar la Dolce Vita en boek nu uw vlucht naar Rome met Lufthansa en profiteer van voordelige aanbiedingen. Rome, een stad waar u verliefd op wordt. Het is de een van de meest romantische steden van Europa met een rijke geschiedenis die tot voor de Romeinse tijd teruggaat. Rome is een stad waar u echt een keer geweest moet zijn. Bekijk het Vaticaan, gooi een muntje in de wereldberoemde Trevifontein of bekijk in het Colosseum hoe het er vroeger in Rome aan toeging. Ook de tempel Pantheon herinnert aan de Romeinse tijd. U krijgt het gevoel dat u zich in een groot museum bevindt met al de klassieke bouwwerken om u heen die de eeuwen hebben doorstaan. Laat u onderdompelen in een stad die u niet moet bezoeken, maar ervaren: geniet van een heerlijke cappucino op een straathoek of verken de stad op een scooter. Rome behoort tot een van de favoriete bestemmingen om er tussen uit te gaan. Lufthansa vliegt niet alleen naar Rome, maar naar een groot aantal plekken op de hele wereld. Geniet van de lange reizen naar verre oorden en exotische bestemmingen. Boek een weekendvlucht en geniet van de culturele hoogtepunten en winkelmogelijkheden. Of bezoek uw vrienden en familie. Waar u ook heen wil, Lufthansa brengt u er naartoe.

Vandaag
13°C / 11°C
Zaterdag
13°C / C
Zondag
15°C / C
Maandag
15°C / C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Rome, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Rome met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Rome goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.