Vlucht Riad

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Riad
van 667 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Riad (RUH), Saoedi-Arabië

Vlucht Riad (RUH), Saoedi-Arabië. Riad neemt binnen de Arabische wereld een prominente plaats in. De hoofdstad van Saoedi-Arabië vormt een historische doorgang naar Mekka en Medina, de heiligste steden binnen de islam. Volg het spoor van de pelgrims en ontdek fascinerend Riad! De stad telt diverse indrukwekkende historische en moderne bouwwerken, bijvoorbeeld het Masmakfort, het paleis van koning Abdulaziz en het Kingdom Center. De prachtig aangelegde parken, bijvoorbeeld het Salam-park, zijn ideale plaatsen om te picknicken en bieden met allerlei activiteiten niet alleen voor de kinderen plezier.

Vandaag
23°C / 12°C
Woensdag
22°C / 12°C
Donderdag
25°C / 13°C
Vrijdag
20°C / 13°C


Meer vluchten naar Azië

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Riad, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Riad met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Riad goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.