Vlucht Poznań

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Poznań
van 180 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Poznań (POZ), Polen

Vlucht Poznań (POZ), Polen! De meer dan 1000-jarige geschiedenis van Poznań wordt verbeeld in haar vele fraaie monumenten, kerken en kastelen. Stary Rynek (het oude marktplein) met zijn renaissancistische raadhuis, alsmede de talrijke musea en cafés in de aanpalende straatjes verschaffen de binnenstad een uitzonderlijke sfeer. Tegelijkertijd is Poznań een moderne, bruisende metropool en een belangrijk zaken-, cultuur- en studentencentrum. Ontdek deze energieke stad via diverse wandelroutes, bijvoorbeeld de Koninklijk-Keizerlijke Route: een spannende ontdekkingsreis door het rijke verleden van Poznań, Polen en Europa. Even buiten Poznań lokken de bossen van nationaal park Wielkopolska. Behalve Poznań kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Vandaag
C / C
Zondag
C / C
Maandag
C / C
Dinsdag
C / -3°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Poznań, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Poznań met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Poznań goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.