Vlucht Peking

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Peking
van 445 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Beijing (PEK), China

Vlucht Beijing (PEK), China. Maak een onvergetelijke trip en boek nu uw voordelige vliegreis naar Beijing. Het Verre Oosten komt dichterbij en Beijing is een perfecte bestemming voor een culturele vakantie of een stedenreis. De het Zomerpaleis of de verboden Stad zijn zo indrukwekkend, dat ze uw adem doen benemen. Vlakbij ligt het Plein van de Hemelse Vrede, een ijkpunt in de Chinese geschiedenis en het centrum van de oude stad. Voor bezoekers die het graag wat speelser hebben, is er het Yihe Yuan-paleis, dat midden in een gigantisch park met vele vijvers, hofjes en paviljoenen ligt. De Peking-opera staat bekend om zijn versmelting van verschillende kunstvormen, u wordt er vast en zeker door betoverd! Vergeet niet de gevarieerde Chinese keuken uit te proberen: Pekingeend staat in elk geval op het menu! Maar ook om te winkelen is Beijing een goede locatie. Bezoek een van de vele markten zoals de Parelmarkt of een hypermodern winkelcentrum. Voor ieder wat wils en tegen gunstige prijzen.

Vandaag
C / -2°C
Woensdag
C / -2°C
Donderdag
C / -3°C
Vrijdag
C / -2°C

Meer vluchten naar Azië

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Peking, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Lufthansa A380 - Be part of it

The Airbus A380 - the Lufthansa flagship represents the dawn of a new era in air travel. Quieter, more space and comfort in all classes.

Boek uw vlucht naar Peking met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Peking goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.