Vlucht Oslo

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam
Oslo
van 181 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets Oslo (OSL), Noorwegen - Stedentrip Oslo

Vliegtickets Oslo - goedkope vluchten naar Oslo (OSL), Noorwegen. Oslo ligt sprookjesachtig ingebed in beboste heuvels, bergen en het Oslofjord. De alom aanwezige natuur is de reden dat Noorwegens hoofdstad ook wel de ‘Groene Stad’ wordt genoemd. Vanuit het centrum is een lommerrijk park nooit ver weg (bijzondere tip: de beeldentuin van Vigeland Park); alternatief brengt een veerboot u naar een van de bosrijke eilanden in het fjord. Daarbij biedt Oslo alles wat men van een grote stad mag verwachten: talrijke bezienswaardigheden, aantrekkelijke winkels – bijvoorbeeld aan de geliefde winkelstraat Karl Johans Gate – en een groot cultureel aanbod, bijvoorbeeld het Fram-museum op het museumeiland Bygdøy en het Munch-museum. Geniet ook van het uitzicht op Oslo vanaf de Ekeberg.

Vandaag
C / -4°C
Vrijdag
C / -3°C
Zaterdag
C / C
Zondag
C / C

Ontdek Noord-Europa

Zürich

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 97 €*
Frankfurt

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 99 €*
München

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 99 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Oslo, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Oslo met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Oslo goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.