Vlucht Neurenberg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Neurenberg
van 169 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Neurenberg (NUE), Duitsland

Vlucht Neurenberg (NUE), Duitsland. Waar u ook maar heen wilt, Lufthansa brengt u er naartoe. Zowel kunst- en cultuurliefhebbers als lekkerbekken komen in Neurenberg helemaal aan hun trekken. De belangrijkste regionale specialiteiten zijn de "3 im Weggla" (3 braadworsten in een broodje) en de Lebkuchen (speculaaskoek, die vooral rond Kerst wordt gegeten). Culturele hoogtepunten zijn het Germanisches Nationalmuseum en het kasteel en de tuinen van de Kaiserburg. Een ander belangrijk historisch gebouw is het Documentatiecentrum Reichsparteitagsgelände, waar inzicht wordt geboden in de geschiedenis van het nationaal-socialisme in Neurenberg en Duitsland en in de Processen van Neurenberg.

Vandaag
C / C
Woensdag
10°C / C
Donderdag
10°C / C
Vrijdag
C / C

Ontdek Noord-Europa

Zürich

van Amsterdam, Rondvaart

Economy Class

van 97 €*
Wenen

van Amsterdam, Rondvaart

Economy Class

van 98 €*
Frankfurt

van Amsterdam, Rondvaart

Economy Class

van 98 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Neurenberg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Neurenberg met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Neurenberg goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.