Vlucht Marseille

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Marseille
van 180 €*

Goedkope vliegtickets Marseille (MRS), Frankrijk - stedentrip Marseille

Vliegtickets Marseille (MRS), Frankrijk. De op een na grootste stad van Frankrijk heeft veel te bieden. De wekelijkse vismarkt in de oude haven is een absolute must. Na de inkopen lokken de bootjes voor een ontspannen tochtje over zee; er kunnen verschillende bestemmingen worden aangedaan, onder andere de Calanques. Notre-Dame de la Garde, een basiliek gebouwd op de hoogste plek van de stad en tevens het symbool van Marseille, is een aanrader. Voor kunstliefhebbers biedt de stad talloze musea, bijvoorbeeld het Musée des Beaux Arts met zijn collectie 18e- en 19e-eeuwse schilderkunst. Na het opdoen van zoveel indrukken komt u weer op krachten met een authentieke bouillabaisse!

Vandaag
11°C / C
Donderdag
12°C / C
Vrijdag
13°C / C
Zaterdag
10°C / C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Marseille, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Marseille met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Marseille goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.