Vlucht Malta

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Malta
van 180 €*

Goedkope vliegtickets Malta (MLA)

Vliegtickets Malta (MLA)! De drie Maltese eilanden Malta, Gozo en Comino worden ook wel omschreven als openluchtmuseum. En terecht! Hier in het midden van de Middellandse Zee is veel te ontdekken. De megalieten, kerkers en grotten verlenen de eilanden een bijna mythische sfeer. Indrukwekkende bouwwerken zijn er ook: eeuwenoude tempels, renaissancistische kathedralen, barokke paleizen en goed bewaard gebleven middeleeuwse forten. Het Hypogeum, een grottencomplex waarvan de oudste kamers rond 4000 v. Chr. zijn ontstaan, behoort tot het UNESCO Werelderfgoed. Ook in de keuken is de culturele erfenis present. Ná het eten is er het wervelende nachtleven in de clubs, wijnbars en casino’s.

Vandaag
17°C / 14°C
Dinsdag
17°C / 13°C
Woensdag
15°C / 11°C
Donderdag
16°C / 10°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Malta, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Malta met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Malta goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.