Vlucht Luxemburg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Luxemburg
van 170 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Luxemburg (LUX) - Stedentrip Luxemburg

Vlucht Luxemburg (LUX); Stedentrip Luxemburg! Behalve Luxemburg kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. De hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg heeft circa 100.000 inwoners, maar is, mede dankzij de Europese instituties die er gevestigd zijn, een magneet voor internationale zakenlui. Belangrijke bouwwerken in de charmante binnenstad zijn onder andere de 17e-eeuwse kathedraal, het Groothertogelijk paleis en de abdij Neumünster. De grote hoogteverschillen zorgen voor fraaie uitzichten, met name op en in het oude deel, het laaggelegen Gronn (Grund). Daal te voet of per lift af en geniet in een van de restaurants van ‘Judd met Gaardebounen’ (varkensvlees met tuinbonen). Voor culinair geïnteresseerden is ook een tochtje langs de wijnhuizen aan de Moezel aan te bevelen!

Vandaag
C / C
Zondag
C / C
Maandag
C / C
Dinsdag
C / C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Luxemburg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Luxemburg met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Luxemburg goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.