Vlucht Leipzig/Halle

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Leipzig/Halle
van 170 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Leipzig (LEJ), Duitsland

Vlucht Leipzig/Halle(LEJ). Leipzig is een stad met een rijk verleden en een prachtige muzikale geschiedenis. Het is de stad waar Johan Sebastian Bach gewoond en gemusiceerd heeft en waar u buitengewone muziekinstrumenten in het Grassi Museum van Muziekinstrumenten kunt bewonderen. Jaarlijks komen duizenden mensen naar de Leipziger Messe en hierdoor heeft de stad zich internationaal op de kaart gezet. De Zoo van Leipzig is een van de mooiste dierentuinen van Duitsland. Dwaal door de vele historische passages van het oude centrum en geniet van de vele renaissance gebouwen, waaronder het raadhuis. Leipzig is een dynamische stad met een gezellig uitgaansleven, waar u goed kunt winkelen en cultuur snuiven in de vele musea. Leipzig is een aanrader voor een stedentrip vlakbij huis! Boek nu uw ticket bij Lufthansa en vlieg naar Leipzig.

Vandaag
C / -1°C
Maandag
C / C
Dinsdag
C / C
Woensdag
12°C / C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Leipzig/Halle, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Leipzig/Halle met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Leipzig/Halle goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.