Vlucht Larnaca

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Larnaca
van 171 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Larnaca (LCA), Cyprus

Vlucht Larnaca (LCA), Cyprus. Larnaca ontdekken? Vele toeristen zijn u al voorgegaan! De Cypriotische stad is dan ook zeer de moeite waard. Larnaca is modern, maar de band met het verleden is nog steeds groot. De archeologische site van Kition bevindt zich midden in de stad; verschillende tempels zijn hier opgegraven. Het complex rond de Hala Sultan Tekke-moskee herinnert aan de tijd – vanaf de 7e eeuw – dat de Arabieren regelmatig Cyprus binnenvielen. Het fort van Larnaca, dat in de 1625 door Turken werd gesticht, doet nu dienst als museum en openluchtheater. Nog een bijzondere trekpleister: de ondergrondse kapel van Ayia Phaneromeni. Die schijnt mysterieuze wonderen te verrichten voor mensen met hoofdpijn!

Vandaag
18°C / 10°C
Dinsdag
17°C / 11°C
Woensdag
16°C / 12°C
Donderdag
17°C / 11°C

Ontdek Zuid-Europa

Madrid

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 119 €*
Málaga

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 121 €*
Istanbul

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 138 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Larnaca, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Larnaca met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Larnaca goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.