Vlucht Krakau

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Krakau
van 160 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets Krakau (KRK), Polen

Boek vliegtickets Krakau (KRK), Polen! Krakau wordt, als een van de mooiste en cultuurrijkste steden van Europa, ook wel het ‘Florence van Polen’ genoemd. Vele bouwwerken, alsmede het middeleeuwse stadsplan, hebben de tand des tijds overleefd; de gehele binnenstad staat sinds 1978 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De grote markt is het indrukwekkende middelpunt; onder andere de Lakenhal en de Mariakerk met haar wereldberoemde hoogaltaar zijn er te vinden. De Wawel-heuvel biedt plaats aan de 14e-eeuwse kathedraal en aan de burcht, die lange tijd koninklijke residentie was. Onderaan de heuvel bevindt zich de Drakengrot. In Krakau, zijn er vele historische gebouwen. Je zult heel wat kerken te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld St. Adalbert's kerk, St. Andrew's kerk, de Dominicaanse Kerk, de Kerk van St. Martin en enkele anderen. Bezoek ook de Grafheuvel van de Krakus - de grafheuvel voor prins Krakus, het voormalige gebouw van Enamelware Factory van Oskar Schindler en het Plaszow concentratiekamp. Ontdek verder de vele parken en het drukke uitgaansleven: Krakau is een echte ‘must-see’! Vlieg comfortabel met Lufthansa naar Krakau (KRK) en overtuig uzelf!

Vandaag
-1°C / -3°C
Donderdag
-1°C / -3°C
Vrijdag
-2°C / -5°C
Zaterdag
-4°C / -9°C

Ontdek Oost-Europa

Praag

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 119 €*
Boedapest

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 150 €*
Moskou

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 155 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Krakau, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Krakau met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Krakau goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.