Vlucht Istanbul

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam
Istanbul
van 140 €*
Zie aanbod

Goedkope vluchten Istanbul (IST), Turkije - Stedentrip Istanbul

Vlieg met Lufthansa zeer voordelig naar de stad die letterlijk op de grens van oost en west ligt: Istanbul (IST), Turkije. Sinds jaren is deze stad een geliefde bestemming voor een stedentrip. Proef de oosterse sfeer op de Grand Bazaar of bezoek een van de vele parels van de stad zoals de Haga Sophia of de Blauwe Moskee. Neem de veerboot naar de andere kant van de Bosporus en laat u verwelkomen met een tradioneel kopje koffie of thee. U zult meerdere kastelen en paleizen in Istanbul, zoals het Ciraganpaleis, het Beylerbeyi Sarayi Palace of het Dolmabahçe-paleis ontdekken. Ook zijn er vele manieren om te ontspannen. Bezoek bijvoorbeeld het Naile Sultan Park, het Gülhane Park of het Emirgan park. Check de enorme bruggen waarop Europa en Azië samenkomen. Duik in deze smeltkroes van oost en west en boek nu uw ticket naar Istanbul (IST)!

Vandaag
15°C / C
Woensdag
16°C / 10°C
Donderdag
C / C
Vrijdag
12°C / C

Ontdek Zuid-Europa

Madrid

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 120 €*
Málaga

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 120 €*
Barcelona

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 140 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Istanbul, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Istanbul met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Istanbul goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.