Vlucht Hannover

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Hannover
van 168 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Hannover (HAJ), Duitsland

Vlucht Hannover (HAJ)! Behalve Hannover vliegt Lufthansa naar een groot aantal steden in de hele wereld. Geniet van een lange vakantie op een verre, exotische bestemming, boek een stedentrip om cultuur te snuiven of te winkelen of bezoek vrienden en familie. Waar u ook maar heen wilt, Lufthansa brengt u er naartoe. De groenste grote stad van Duitsland, dat is Hannover. Controleer het zelf vanaf de 98 meter hoge koepel van het Neues Rathaus. Dit stadhuis uit 1913 is op zichzelf al een architectonische trekpleister; de lift die je in een bocht omhoog brengt, is een abolute must. Imposant zijn de koninklijke parken van de Herrenhäuser Gärten: de barokke Großer Garten, de botanische Berggarten en de Georgengarten. De oude grot in de Großer Garten is begin deze eeuw door kunstenares Niki de Saint Phalle omgetoverd tot een magische wereld van licht en kleur. Kasteel Marienburg, ten zuiden van Hannover, is een van de belangrijkste neogotische bouwwerken van Duitsland. Zijn vele torens zijn al van ver te herkennen!

Vandaag
C / C
Vrijdag
C / C
Zaterdag
C / C
Zondag
C / C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Hannover, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Hannover met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Hannover goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.