Vlucht Genua

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Genua
van 161 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Genua (GOA), Italië

Vlucht Genua (GOA), Italië. Lufthansa vliegt niet alleen naar Genua, maar ook naar vele andere landen op de hele wereld. Geniet van lange reizen naar verre landen en exotische plaatsen. Boek nu een weekendje en geniet van de cultuur en de mogelijkheden om te winkelen. U kunt ook uw vrienden en familieleden bezoeken. Het is eender waar heen. Lufthansa brengt u zeker er naartoe. Genua is de grootste havenstad van Italië en was al ten tijde van het Romeinse Rijk een belangrijke vlootbasis. Dit is ook de reden waarom u hier zeer prachtige en oude gebouwen kunt bekijken. Zeer mooi is bijvoorbeeld de Via Garibaldi. Dit is een 250 m lange straat en staat bekend om de vele 16e-eeuwse paleizen. De meeste werden door vermogende families uit de republiek Genua gebouwd. Ook de Sint-Laurenskathedraal mag men niet missen. Het is een belevenis deze mooie kathedraal van dichtbij te zien. Voor liefhebbers van cultuur en architectuur is Genua zeker een goede tip.

Vandaag
12°C / C
Donderdag
12°C / 10°C
Vrijdag
11°C / C
Zaterdag
C / C

Ontdek Zuid-Europa

Madrid

van Amsterdam, Rondvaart

Economy Class

van 119 €*
Málaga

van Amsterdam, Rondvaart

Economy Class

van 119 €*
Istanbul

van Amsterdam, Rondvaart

Economy Class

van 138 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Genua, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Genua met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Genua goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.