Vlucht Genève

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam
Genève
van 170 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets Genève (GVA), Zwitserland

Genève is, dankzij de mondiale organisaties die er gevestigd zijn, een van de meest internationale steden van Europa. Echte trekpleister is de kade aan het Meer van Genève. Hier vandaan biedt een wandeling, langs de schilderachtige façades en door stadsparken, uitzicht op de indrukwekkende fontein (Jet d’eau) en de Mont Blanc. Een vreemde eend in de bijt is het Schtroumpfsgebouw ("Smurfengebouw"), een Gaudiaanse mengelmoes van kleuren, mozaïeken en arabesken. Een rondleiding door het Palais des Nations gunt een blik in de bureauruimtes van de Verenigde Naties. Muziekliefhebbers zijn op de Place Neuve aan het juiste adres; hier bevinden zich het Grand-Théâtre (opera), de Victoria Hall (concertgebouw) en het conservatorium. Vlucht Genève (GVA), Zwitserland!

Vandaag
C / -1°C
Vrijdag
10°C / C
Zaterdag
12°C / C
Zondag
10°C / C

Ontdek Noord-Europa

Zürich

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 97 €*
Frankfurt

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 99 €*
München

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 99 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Genève, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Genève met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Genève goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.