Vlucht Erbil

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam
Erbil
van 636 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Erbil (EBL), Irak

Boek vlucht Erbil (EBL), Irak. De schitterende stad Erbil ligt aan de beroemde rivier de Tigris en is zo’n 4300 jaar oud. Hier vond in 331 voor Christus de slag om Gaugamela plaats, waarbij Alexander de Grote de Perzische koning versloeg. Erbil is ook een van de belangrijkste handelssteden van Irak. Modern en in opkomst. Geniet van de oude stadskern tussen de rivieren. Of breng een bezoekje aan de stad Mosul met haar schitterende archeologische schatten. Ook de ruïnes van Hatra uit de tweede eeuw zijn zeker een bezoekje waard. Boek vandaag uw vlucht naar Erbil met Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen. Lufthansa vliegt niet alleen naar Erbil, maar naar een groot aantal plekken op de hele wereld. Geniet van de lange reizen naar verre oorden en exotische bestemmingen. Boek een weekendvlucht en geniet van de culturele hoogtepunten en winkelmogelijkheden. Of bezoek uw vrienden en familie. Waar u ook heen wilt, Lufthansa vliegt u er naartoe!

Vandaag
24°C / 11°C
Vrijdag
26°C / 12°C
Zaterdag
27°C / 16°C
Zondag
20°C / 13°C
Tel Aviv

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 220 €*
Tbilisi

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 266 €*
Beiroet

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 354 €*

Meer vluchten naar Azië

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Erbil, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Erbil met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Erbil goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.