Vlucht Dresden

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Dresden
van 200 €*
Zie aanbod

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Dresden (DRS), Duitsland

Behalve Dresden vliegt Lufthansa naar een groot aantal steden in de hele wereld. Geniet van een lange vakantie op een verre, exotische bestemming, boek een stedentrip om cultuur te snuiven of te winkelen of bezoek vrienden en familie. Waar u ook maar heen wilt, Lufthansa brengt u er naartoe. Dankzij haar grote rijkdom aan kunstcollecties wordt Dresden ook wel Florence aan de Elbe genoemd. Tot de beroemdste bezienswaardigheden behoren het operagebouw Semperoper en de Zwinger, een paleiscomplex dat verschillende musea huisvest. De restanten van de Frauenkirche (1743), tijdens het bombardement van 1945 verwoest, bleven tot 1994 als nagedachtenis liggen. Na de Duitse hereniging is de kerk weer opgebouwd en werd zij een symbool van verzoening. Aan de rand van het centrum ligt het stadspark Großer Garten met zijn prachtig gelegen paleis, waar veel culturele evenementen plaatshebben. De barokstad Dresden heeft dus talloze hoogtepunten te bieden!

Vandaag
C / -4°C
Donderdag
C / -4°C
Vrijdag
-1°C / -6°C
Zaterdag
-1°C / -7°C

Ontdek Noord-Europa

Zürich

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 98 €*
Wenen

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 98 €*
Frankfurt

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 99 €*

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Dresden, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Dresden met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Dresden goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.