Vlucht Boston

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Boston
van 387 €*

Goedkope vliegtickets Boston (BOS), VS

Boek vliegtickets Boston (BOS), VS met Lufthansa. Lufthansa vliegt niet alleen naar Boston, maar ook naar een groot aantal andere plaatsen over de gehele wereld. Geniet van een langere vliegreis naar verre en exotische oorden. Of boek een stedentrip en maak kennis met culturele hoogstandjes en leuke boetiekjes en warenhuizen. Of bezoek eens uw vrienden en familie aldaar. Waar u ook heen wilt - Lufthansa vliegt u er voordelig naartoe! Profiteer van onze voordelige tarieven voor vluchten naar Boston. Boston, de hoofdstad van Massachusetts, is de bakermat van de Amerikaanse Revolutie. Om hier meer over te leren, moet u zeker de 4 km lange Freedom Trail volgen met alle historische plekken. Bezoek de Boston Public Garden, een zeer bijzondere botanische tuin. Vergeet ook niet een of meer musea te bezoeken zoals het Museum of Afro-American History of de USS Constitution, een van de eerste schepen van de Amerikaanse marine en nu ingericht als museum. Houdt u van gezellig winkelen en lekker eten, dan moet u beslist naar Quincy Market gaan en van de straatartiesten daar genieten. Ga naar Boston met Lufthansa: snel en voordelig!

Vandaag
C / C
Donderdag
-2°C / -7°C
Vrijdag
C / -4°C
Zaterdag
C / C

Meer vluchten naar Noord Amerika

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Boston, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Boston met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Boston goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.