Vlucht Beiroet

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Beiroet
van 321 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Beiroet (BEY), Libanon

Boek vlucht Beiroet (BEY), Libanon. Ontdek de rijkdommen van het Midden Oosten in Beiroet! Deze bruisende havenstad aan de staat bekend als het Parijs van het Oosten vanwege haar levendigheid en schoonheid. Beiroet heeft flinke littekens opgelopen vanwege de oorlog in de jaren ’70 en '80, maar desondanks heeft de stad haar allure weten te behouden. Het is het commerciële en culturele hart van Libanon. Slechts een paar uur rijden landinwaarts vindt u een geheel andere wereld: van historische opgravingen en uitgestrekte vlaktes tot een skigebied! De grotten van Jelta aan de kust nabij Beiroet zijn vanwege de lichtinval betoverend. Overal in het land komt u het nationale symbool van Libanon tegen: de cederboom. ’s Avonds kunt u genieten van een traditionele maaltijd in een van de vele restaurants. Boek nu uw vlucht met Lufthansa en laat u meevoeren door de oosterse charme van Beiroet en Libanon!

Vandaag
21°C / 18°C
Dinsdag
22°C / 19°C
Woensdag
21°C / 17°C
Donderdag
20°C / 17°C

Meer vluchten naar Azië

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Beiroet, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Beiroet met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Beiroet goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.