Vlucht Ankara

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam - Ankara
van 171 €*

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Ankara (ANK), Turkije

Boek vliegtickets Ankara (ANK), Turkije. Profiteer van onze gunstige tarieven voor vluchten naar Ankara. Ankara is sinds de stichting van de Republiek Turkije (1923) uitgegroeid van een slaperig provinciestadje tot een miljoenenstad, die het oude met het nieuwe verenigt. In het oude gedeelte, Ulus, zijn onder andere de citadel en het Romeinse badhuis te vinden. U kunt er op koopjes jagen in de Bakircilar Çarsisi (bazaar). Het nieuwe deel, Yenisehir, heeft wolkenkrabbers en moderne winkelcentra, zoals die in de Atakule-toren en rond het Kizilay-plein. Tot de indrukwekkendste moskeeën behoren de Alaaddin-moskee (12e eeuw) en de Kocatepe-moskee. Cultuur bieden ook de vele musea, operahuizen en theaters. In de hoofdstad van Turkije vindt u vele bezienswaardigheden uit het Romeinse en Ottomaanse tijdperk. Bewonder de resten van de aan de godin Roma gewijde tempel of thermen die dateren uit het jaar 217 n.C. De vele beroemde moskeeën geven u een indruk van het Turkse leven. Een moderne bezienswaardigheid is het mausoleum van Atatürk. Het belangrijkste museum is het Museum van de Anatolische Cultuur, met neolithische kunst en hettitische beelden en reliëfs. Met zijn talrijke parken is Ankara daarbij een erg groene stad: onder andere het Gençlik- en het Güven-park zijn pure oases! Behalve Ankara kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Vandaag
C / C
Zaterdag
11°C / C
Zondag
14°C / C
Maandag
14°C / C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Ankara, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Ankara met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Ankara goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.