Vlucht Amsterdam

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Goedkope vluchten naar Amsterdam (AMS), Nederland - Stedentrip Amsterdam

Profiteer van onze voordelige tarieven naar Amsterdam en boek vluchten Amsterdam (AMS), Nederland! Amsterdam is een unieke metropool. Bezoek de oudste en de meest interessante kerk in de stad, de Oude Kerk, in de rosse buurt. In het centrum van de stad vindt u het prachtige Koninklijk Paleis. Zorg ervoor dat u het Rijksmuseum en de dierentuin Artis niet overslaat. Ook het Tropenmuseum is een aanrader. Amsterdam is genieten van de mooie grachten met een rondvaartboot of een bezoekje brengen aan het Van Gogh Museum. Heerlijk shoppen in de Kalverstraat, even een terrasje pakken op het Leidseplein of genieten van de typisch Amsterdamse Albert Cuypmarkt of de Dappermarkt in het oosten van de stad. Maar ook het Waterlooplein met zijn tweedehandsspullen, het Museumplein, het Rembrandtplein en het Vondelpark zijn plekken waar het heerlijk toeven is. Geniet van de ontspannen Amsterdamse sfeer, boek vandaag nog uw vlucht naar Amsterdam met Lufthansa en profiteer van onze lage prijzen.

Vandaag
C / C
Maandag
C / C
Dinsdag
C / C
Woensdag
10°C / C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Amsterdam, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Amsterdam met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Amsterdam goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.