Fly Zuid-Amerika

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam
Buenos Aires
van 713 €*
Zie aanbod

Ontdek Zuid-Amerika

Bogota

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 622 €*
Sao Paulo

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 656 €*
Panama

van Amsterdam

Rondvaart

Economy

van 672 €*

Uw vlucht naar Zuid-Amerika: Ontspan op de lange vlucht

Laat het avontuur beginnen: zoek vandaag nog een vlucht met Lufthansa naar een bestemming in Zuid-Amerika. Colombia en buurland Ecuador zijn prachtige landen met een eeuwig lenteklimaat en prachtige steden met historische centra uit koloniale tijden, hoog in het Andesgebergte.

Leven op hoog niveau in de Andes

In dit gebied wordt de beste Colombiaanse koffie geproduceerd, gewaardeerd door kenners wereldwijd. Colombia (BOG) is het enige Zuid-Amerikaanse land met stranden aan de Grote en de Atlantische Oceaan. De westkust van Zuid-Amerika wordt gedomineerd door het Andesgebergte met de kustlanden Peru, Bolivia en Chili. Hier kunt u de overblijfselen van de Inca-cultuur verkennen, een enorm rijk met machtige, goddelijke koningen, in wat nu Peru en Chili is. In Machu Picchu, waar de beroemdste ruïnes van de oude Inca-beschaving zich bevinden, bent u op eenzame hoogte. Nog hoger zijn Quito (UIO) in Ecuador, Cuzco (CUZ) in Peru en La Paz (LPB) in Bolivia, dus zorg ervoor dat u zich op grote hoogte comfortabel voelt.

Regenwoud en pampa: Landschappen van Zuid-Amerika

Het grootste land in Zuid-Amerika is Brazilië, met het grootste deel van de rivieren en oerwouden van de Amazone. En natuurlijk Rio de Janeiro (RIO). Geen andere stad op het zuidelijk halfrond wordt zo vaak aangedaan door toeristen. De Suikerbroodberg, het strand van Copacabana en Christus de Verlosser zijn wereldberoemde bezienswaardigheden, net als het carnaval met de strijd tussen de sambascholen. Het regenwoud van de Amazone is ten minste een dagtocht waard om paradijsvogels te bekijken en piranha's te voeren. Verder naar het zuiden kunt u Argentinië verkennen met de hoofdstad Buenos Aires (EZE). Hét toonbeeld van Buenos Aires is de tango. Deze werd al voor 1900 ontwikkeld in de immigrantenwijken en de bordelen, op het moment dat zes miljoen immigranten uit Spanje en Italië het land overstroomden. Als u deze passievolle en erotische dans wilt leren, dan krijgt u bij een van de vele tangoscholen in Buenos Aires de eerste stappen onder de knie. De wereldkampioenschappen tangodansen worden elke jaar gehouden op de vele danslocaties in de stad. Als u in Argentinië bent, moet u de pampa niet vergeten. Hier zorgen trotse gaucho's voor enorme kuddes vee. Het meest zuidelijke puntje van Zuid-Amerika wordt Tierra del Fuego genoemd, oftewel Vuurland. Vanaf hier is Antarctica de volgende halte en daarom brandden de vuren van de bewoners doorlopend toen de eerste Europese avonturiers de kusten van Kaap Hoorn bezeilden. Wat uw favoriete bestemming in Zuid-Amerika ook is, Lufthansa brengt u er met een comfortabele vlucht naartoe.

Vluchten naar elke bestemming die je kunt bedenken

Bekijk de wereld, of in ieder geval de mooiste locaties die jij altijd al een keer wilde bezoeken en vlieg met Lufthansa naar jouw droombestemming. Geniet van onze moderne vliegtuigen, onze professionele crew en een comfort- en veiligheidsniveau dat je maar zelden ziet. Beleef het gemak van onze digitale boeking- en check-inn service, reserveer je favoriete stoel met je smartphone en ontvang updates over jouw vlucht in je mailbox. Als je op vakantie gaat zorgen wij ervoor dat deze begint zodra je aan boord stapt. Als je zakelijk reist zijn wij er om ervoor te zorgen dat je op tijd en goed voorbereid aankomt. Geniet van ons state-of-the-art in-flight entertainment system of onze onboard Wi-Fi service en blijf verbonden het internet. Gratis maaltijden en drankjes zijn natuurlijk standaard, net als de veilig ingecheckte bagage. Vertel ons waar je naartoe wilt: wij brengen je met maximaal comfort.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek je vlucht bij Lufthansa

Of het nu een relaxte vakantie, een city trip of een korte reis betreft, zakelijk of privé: Boek je vlucht bij Lufthansa en vlieg direct naar jouw droombestemming via onze wereldwijde hubs in Europa, Azië, Amerika en Afrika. Geniet van het comfort en de betrouwbaarheid van het huidige reizen met Lufthansa en arriveer op jouw plaats van bestemming met een lach op je gezicht!