Fly Zuid-Amerika

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Amsterdam
Buenos Aires
van 805 €*
Zie aanbod

Ontdek Zuid-Amerika

Panama

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 630 €*
Bogota

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 648 €*
Sao Paulo

van Amsterdam

Rondvaart

Economy Class

van 688 €*

Uw vlucht naar Zuid-Amerika: Ontspan op de lange vlucht

Laat het avontuur beginnen: zoek vandaag nog een vlucht met Lufthansa naar een bestemming in Zuid-Amerika. Colombia en buurland Ecuador zijn prachtige landen met een eeuwig lenteklimaat en prachtige steden met historische centra uit koloniale tijden, hoog in het Andesgebergte.

Leven op hoog niveau in de Andes

In dit gebied wordt de beste Colombiaanse koffie geproduceerd, gewaardeerd door kenners wereldwijd. Colombia (BOG) is het enige Zuid-Amerikaanse land met stranden aan de Grote en de Atlantische Oceaan. De westkust van Zuid-Amerika wordt gedomineerd door het Andesgebergte met de kustlanden Peru, Bolivia en Chili. Hier kunt u de overblijfselen van de Inca-cultuur verkennen, een enorm rijk met machtige, goddelijke koningen, in wat nu Peru en Chili is. In Machu Picchu, waar de beroemdste ruïnes van de oude Inca-beschaving zich bevinden, bent u op eenzame hoogte. Nog hoger zijn Quito (UIO) in Ecuador, Cuzco (CUZ) in Peru en La Paz (LPB) in Bolivia, dus zorg ervoor dat u zich op grote hoogte comfortabel voelt.

Regenwoud en pampa: Landschappen van Zuid-Amerika

Het grootste land in Zuid-Amerika is Brazilië, met het grootste deel van de rivieren en oerwouden van de Amazone. En natuurlijk Rio de Janeiro (RIO). Geen andere stad op het zuidelijk halfrond wordt zo vaak aangedaan door toeristen. De Suikerbroodberg, het strand van Copacabana en Christus de Verlosser zijn wereldberoemde bezienswaardigheden, net als het carnaval met de strijd tussen de sambascholen. Het regenwoud van de Amazone is ten minste een dagtocht waard om paradijsvogels te bekijken en piranha's te voeren. Verder naar het zuiden kunt u Argentinië verkennen met de hoofdstad Buenos Aires (EZE). Hét toonbeeld van Buenos Aires is de tango. Deze werd al voor 1900 ontwikkeld in de immigrantenwijken en de bordelen, op het moment dat zes miljoen immigranten uit Spanje en Italië het land overstroomden. Als u deze passievolle en erotische dans wilt leren, dan krijgt u bij een van de vele tangoscholen in Buenos Aires de eerste stappen onder de knie. De wereldkampioenschappen tangodansen worden elke jaar gehouden op de vele danslocaties in de stad. Als u in Argentinië bent, moet u de pampa niet vergeten. Hier zorgen trotse gaucho's voor enorme kuddes vee. Het meest zuidelijke puntje van Zuid-Amerika wordt Tierra del Fuego genoemd, oftewel Vuurland. Vanaf hier is Antarctica de volgende halte en daarom brandden de vuren van de bewoners doorlopend toen de eerste Europese avonturiers de kusten van Kaap Hoorn bezeilden. Wat uw favoriete bestemming in Zuid-Amerika ook is, Lufthansa brengt u er met een comfortabele vlucht naartoe.

Meer vluchten naar Zuid-Amerika

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Zuid-Amerika, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Zuid-Amerika met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Zuid-Amerika goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.