Lennot Helsinki Budapest

Varaa nyt halpaa Lufthansa

Helsinki - Budapest
alkaen 151 €*
Tarjous löytää

Lennot Helsinki - Budapest (HEL - BUD) – lennä edullisesti Helsingistä Budapestiin

Lufthansa lennättää sinut edullisesti Helsingistä Unkarin pääkaupunkiin Budapestiin (HEL - BUD). Helsinki-Vantaalle pääset helposti niin junalla, bussilla kuin henkilöautollakin. Budapestin lentoasemalta on puolestaan toimivat ja huokeat julkiset liikenneyhteydet keskustaan sekä raiteita että tietä pitkin.

Tonavan kulturelli kaunotar

Kaksien kasvojen kaupunki Budapest syntyi 1800-luvun lopulla, kun Tonavan vastakkaisilla rannoilla sijainneet vanhat kilpakumppanit Buda ja Pest yhdistyivät. Historiallinen Budan puoli vaihtelevine pinnanmuotoineen luo kontrastin tasaisemmalle ja modernimmalle Pestille, ja niiden välissä kävijöitä houkuttavat Tonavan saaret. Budapestistä on mahdoton puhua mainitsematta kaupungin rikasta kulttuuriperintöä ja etenkin vuosisataista musiikkielämää. Siellä jos missä kannattaa käydä klassisen musiikin konsertissa. Yhtä olennainen osa Budapestin-lomaa on rentoutumispäivä jossakin kaupungin lukemattomista kylpylöistä, joiden historia ulottuu Rooman valtakunnan aikaan asti.

Nähtävyyksien runsauden pula

Vierailukohteiden ykkönen on eittämättä Unescon maailmanperintöluetteloon hyväksytty Budan Linnavuori, jonka arkkitehtuuria ihastellessa ja museoihin tutustuessa vierähtää helposti kokonainen päivä. Pyhän kolminaisuuden aukion, kuninkaanlinnan ja Kalastajanlinnakkeen tienoot museoineen ja mahtavine näköaloineen ovat Linnavuoren parasta antia. Valtava uusgoottilainen parlamenttitalo, Pyhän Tapanin basilika torneineen ja Tonavan ylittävä Széchenyin ketjusilta ovat nekin tunnettuja maamerkkejä. Lasten suosiossa ovat Aquaworld-vesipuisto, eläintarha, Millenáris Park -toimintapuisto ja lasten rautatie Gyermekvasút.
Lähde matkaan paprikaisten gulassipatojen, maistuvien viinien ja suussa sulavien leivonnaisten äärelle – varaa lentosi Helsingistä Budapestiin!

Tänään
C / -2°C
Keskiviikko
C / -1°C
Torstai
C / C
Perjantai
C / C