Repülőjegy Budapest

Foglaljon most és fedezze fel a világot kedvezményes áron.

Repülőjegy Budapest (BUD) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Budapestre

Repülőjegy Budapest (BUD)! Használja ki a Lufthansa kedvező ajánlatait és utazzon velünk Budapestre! Budapest egy kétmilliós nagyváros, amely színes programokkal szolgál az odalátogatóknak. Látogasson el a Budai várba a Halászbástyához, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az egész városra és vegye szemügyre a Parlamentet. Töltsön el egy napot Budapest egyik híres termálfürdőjében vagy olvasgasson egy régi kávéházban. Tegyen egy sétát a számos park egyikében, például a Városligetben. A város a zene kedvelőinek is sok programot kínál, a komolyzenétől az európaszerte kedvelt Sziget Fesztiválig. Foglalja le repülőjegyét Budapestre a Lufthansánál jutányos áron!

Мa
C / C
Szombat
C / C
Vasárnap
C / C
Hétfő
C / C

További járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Repülőjegy ideiglenes lefoglalása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Online check-in és ülőhely választás

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Budapestre a Lufthansától

Még ha nem is tervezi, hogy Budapestre utazik, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, egzotikus helyeken tölthetik el hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával! Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippjeinket és hasznos információkat, vagy írjon saját városértékelőt!