Πτήσεις ΗΠΑ

Κάντε κράτηση φθηνά στη Lufthansa τώρα

Αθήνα
Νέα Υόρκη
από 323
Κάντε κράτηση

Ουάσινγκτον

του Αθήνα

Round-trip

Economy

από 351
Βοστώνη

του Αθήνα

Round-trip

Economy

από 374
Σικάγο

του Αθήνα

Round-trip

Economy

από 371

Περισσότερες πτήσεις προς ΗΠΑ

Η Lufthansa προσφέρει φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να πετάξετε μέσω Φρανκφούρτη (FRA) και Μονάχου (MUC) προς την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa. Δείτε τώρα τις καλύτερες προσφορές μας και βρείτε την επόμενη πτήση σας. Κάντε κράτηση οικονομικών πτήσεων και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε τελευταία στιγμή είτε θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, βρείτε την καλύτερη δυνατή πτήση.

Πτήσεις προς τις ΗΠΑ με τη Lufthansa

Ταξιδέψτε στις ΗΠΑ. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές της Lufthansa και εξερευνήστε αυτή τη γεμάτη αντιθέσεις χώρα. Από την ανάλαφρη και ζεστή δυτική ακτή μέχρι τη σοβαρότητα και την κουλτούρα της δύσης, από τα εντυπωσιακά εθνικά πάρκα μέχρι την άγρια ομορφιά των ερήμων του νότου, από τις παγωμένες ακτές της Αλάσκας μέχρι την εξωτική Χαβάη, η καρδιά των Ηνωμένων Πολιτειών χτυπάει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας – και η Lufthansa σάς πάει παντού. Βρείτε οικονομικές πτήσεις στο Lufthansa.com , κλείστε σήμερα τα αεροπορικά σας εισιτήρια online και γνωρίστε μαζί μας τον Νέο Κόσμο.

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο ΗΠΑ με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς ΗΠΑ φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και Μόναχο κόμβους, ή με έναν από τους συνεργάυες μας και ανακαλύψτε τον κόσμο's πιο συναρπαστικούς προορισμούς. Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ θα βρείτε βίντεο , τονίζει, ταξιδιωτικές πληροφορίες και σχόλια από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.