Πτήση Ρίγα

Κάντε κράτηση της πτήσης σας με τη Lufthansa

Αθήνα - Ρίγα
από 199

Πτήση Ρίγα (RIX) - Φθηνές πτήσεις προς Ρίγα

Εκμεταλλευτείτε τις απίστευτα χαμηλές τιμές της Lufthansa προς Ρίγα (RIX), και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας. Η Ρίγα σας περιμένει να την επισκεφθείτε. Ανακαλύψτε τα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα που είναι συγκεντρωμένα στη παλιά χανσεατική Ρίγα, μια προστατευόμενη ζώνη με στενούς πεζόδρομους γεμάτους από καφέ και εστιατόρια πλαισιωμένα από μεσαιωνικά και ιστορικά κτίσματα, όπου ο περίπατος είναι μια πραγματική απόλαυση. Κλείστε σήμερα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Ρίγα με την Lufthansa, και κερδίστε από τις απίστευτα χαμηλές τιμές μας.

Σήμερα
-3°C / -4°C
Κυριακή
-4°C / -8°C
Δευτέρα
-4°C / -7°C
Τρίτη
-7°C / -11°C


Περισσότερες πτήσεις προς Ευρώπη

Η Lufthansa προσφέρει φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να πετάξετε μέσω Φρανκφούρτη (FRA) και Μονάχου (MUC) προς την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa. Δείτε τώρα τις καλύτερες προσφορές μας και βρείτε την επόμενη πτήση σας. Κάντε κράτηση οικονομικών πτήσεων και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε τελευταία στιγμή είτε θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, βρείτε την καλύτερη δυνατή πτήση.

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο Ρίγα με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς Ρίγα φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.