Πτήση Πράγα

Κάντε κράτηση της πτήσης σας με τη Lufthansa

Θεσσαλονίκη
Πράγα
από 149
Κάντε κράτηση

Πτήση Πράγα (PRG) - κλείστε φθήνες πτήσεις και πετάξτε για Πράγα

Απολαύστε τις συμφέρουσες προσφορές για πτήσεις προς Πράγα (PRG) και ανακαλύψτε ανατολική Ευρώπη. Κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια με την Lufthansa για τις διακοπές σας, ένα σαββατοκύριακο ή ένα τριήμερο στην Πράγα. Επισκευθείτε την Πράγα, μία πόλη που διαθέτει κουλτούρα και πανέμορφα τοπία, απολαμβάνοντας τον καφέ σας σε ένα από τα πολυάριθμα καφέ. Δεχτείτε την πρόκληση και κάνετε μια γήγορη απόδραση στην Πράγα. Κλείστε τώρα αεροπορικά εισιτήρια και απολαύστε ένα ταξίδι μοναδικό με την Lufthansa.

Σήμερα
C / -3°C
Παρασκευή
C / C
Σάββατο
C / C
Κυριακή
10°C / C

ΕξερευνήστεΑνατολική Ευρώπη

Γκντανσκ

του Αθήνα

Round-trip

Economy

από 130
Σιμπίου

του Αθήνα

Round-trip

Economy

από 169
Κατοβίτσε

του Αθήνα

Round-trip

Economy

από 174

Περισσότερες πτήσεις προς Ευρώπη

Η Lufthansa προσφέρει φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να πετάξετε μέσω Φρανκφούρτη (FRA) και Μονάχου (MUC) προς την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa. Δείτε τώρα τις καλύτερες προσφορές μας και βρείτε την επόμενη πτήση σας. Κάντε κράτηση οικονομικών πτήσεων και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε τελευταία στιγμή είτε θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, βρείτε την καλύτερη δυνατή πτήση.

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο Πράγα με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς Πράγα φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.