Πτήση Νυρεμβέργη

Κάντε κράτηση της πτήσης σας με τη Lufthansa

Πτήση Νυρεμβέργη (NUE) - κλείστε φθήνες πτήσεις και πετάξτε για Νυρεμβέργη

Απολαύστε τις συμφέρουσες προσφορές για πτήσεις προς Νυρεμβέργη (NUE). Κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια με την Lufthansa για τις διακοπές σας, ένα σαββατοκύριακο ή ένα τριήμερο στη Νυρεμβέργη. Απολαύστε τις συμφέρουσες προσφορές για πτήσεις προς Νυρεμβέργη και ανακαλύψτε την πόλη με τη βαυαρική παράδοση. Απολαύστε ένα σαββατοκύριακο περπατώντας στην παλιά πόλη και τα κάστρα και μαγευτείτε από την πανοραμική θέα προς τον ποταμό Pegnitz. Μη χάσετε αυτη την καταπληκτική ευκαιρία που σας προσφέρουμε με τις πτήσεις μας για Νυρεμβέργη. Κλείστε τώρα αεροπορικά εισιτήρια και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι με την Lufthansa.

Σήμερα
C / C
Πέμπτη
C / C
Παρασκευή
C / C
Σάββατο
C / C


Περισσότερες πτήσεις προς Ευρώπη

Η Lufthansa προσφέρει φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να πετάξετε μέσω Φρανκφούρτη (FRA) και Μονάχου (MUC) προς την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa. Δείτε τώρα τις καλύτερες προσφορές μας και βρείτε την επόμενη πτήση σας. Κάντε κράτηση οικονομικών πτήσεων και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε τελευταία στιγμή είτε θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, βρείτε την καλύτερη δυνατή πτήση.

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο Νυρεμβέργη με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς Νυρεμβέργη φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.