Πτήση Νέα Υόρκη

Κάντε κράτηση της πτήσης σας με τη Lufthansa

Θεσσαλονίκη - Νέα Υόρκη
από 470

Πτήση Νέα Υόρκη (NYC) - φθήνες πτήσεις για Νέα Υόρκη

Εκμεταλλευτείτε τις εξαιρετικές προσφορές των πτήσεων μας για Νέα Υόρκη (NYC). Κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια με την Lufthansa για τις διακοπές σας στην Νέα Υόρκη. Επισκεφτείτε τα μνημεία της πιο ιδιαίτερης πόλης της Αμερικής. Επισκεφτείτε το Meatpacking District, την 5th Avenue, το Empire State Building και το άγαλμα της ελευθερίας. Μη χάσετε αυτή την καταπληκτική ευκαιρία που σας προσφέρουμε με τις πτήσεις μας για Νέα Υόρκη. Κλείστε τώρα την πτήση σας με την Lufthansa για Νέα Υόρκη (NYC).

Σήμερα
C / C
Τρίτη
12°C / C
Τετάρτη
C / C
Πέμπτη
C / -3°C

Περισσότερες πτήσεις προς Βόρεια Αμερική

Η Lufthansa προσφέρει φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να πετάξετε μέσω Φρανκφούρτη (FRA) και Μονάχου (MUC) προς την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa. Δείτε τώρα τις καλύτερες προσφορές μας και βρείτε την επόμενη πτήση σας. Κάντε κράτηση οικονομικών πτήσεων και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε τελευταία στιγμή είτε θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, βρείτε την καλύτερη δυνατή πτήση.

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο Νέα Υόρκη με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς Νέα Υόρκη φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.