Πτήση Μιλάνο

Κάντε κράτηση της πτήσης σας με τη Lufthansa

Αθήνα - Μιλάνο
από 159

Πτήση Μιλάνο (MIL) - Φθηνές πτήσεις προς Μιλάνο

Εκμεταλλευτείτε τις απίστευτα χαμηλές τιμές της Lufthansa προς Μιλάνο (MIL), και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας. Το Μιλάνο σας περιμένει να το επισκεφθείτε. Ανακαλύψτε τα μυστικά του Μιλάνου, την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και πόλη της βόρειας Ιταλίας. Απολαύστε ένα ταξίδι στο Μιλάνο, περπατώντας στη μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή της Ιταλίας και στα εντυπωσιακά μουσεία. Θαυμάστε την πανοραμική θέα της πόλης την νύχτα. Κλείστε σήμερα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Μιλάνο με την Lufthansa, και κερδίστε από τις απίστευτα χαμηλές τιμές μας.

Σήμερα
C / C
Τρίτη
C / C
Τετάρτη
C / C
Πέμπτη
C / C

Περισσότερες πτήσεις προς Ευρώπη

Η Lufthansa προσφέρει φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να πετάξετε μέσω Φρανκφούρτη (FRA) και Μονάχου (MUC) προς την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa. Δείτε τώρα τις καλύτερες προσφορές μας και βρείτε την επόμενη πτήση σας. Κάντε κράτηση οικονομικών πτήσεων και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε τελευταία στιγμή είτε θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, βρείτε την καλύτερη δυνατή πτήση.

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο Μιλάνο με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς Μιλάνο φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.