Πτήσεις Γερμανία

Κάντε κράτηση φθηνά στη Lufthansa τώρα

Θεσσαλονίκη
Φρανκφούρτη
από 99
Κάντε κράτηση

ΕξερευνήστεΓερμανία

Αμβούργο

του Θεσσαλονίκη

Round-trip

Economy

από 109
Μόναχο

του Αθήνα

Round-trip

Economy

από 119
Βερολίνο

του Θεσσαλονίκη

Round-trip

Economy

από 122

Περισσότερες πτήσεις προς Γερμανία

Η Lufthansa προσφέρει φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να πετάξετε μέσω Φρανκφούρτη (FRA) και Μονάχου (MUC) προς την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa. Δείτε τώρα τις καλύτερες προσφορές μας και βρείτε την επόμενη πτήση σας. Κάντε κράτηση οικονομικών πτήσεων και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε τελευταία στιγμή είτε θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, βρείτε την καλύτερη δυνατή πτήση.

Πτήσεις για Γερμανία με τη Lufthansa

"Θέλετε να επισκεφτείτε τη Γερμανία; Βρείτε φθηνές πτήσεις με τη Lufthansa! Πετάξτε μαζί μας και εξερευνήστε τις πολλές πλευρές της χώρας τις τόσο διαφορετικές και ταυτόχρονα τόσο όμοιες. Από το προοδευτικό και πολυπολιτισμικό Βερολίνο μέχρι τις χαρούμενες πόλεις της Βαυαρίας από τις εμπορικές λεωφόρους της Κολωνίας και του Ντίσελντορφ μέχρι την ομορφιά της Δρέσδης και του Αμβούργου από τις ακτές της Βόρειας Θάλασσας μέχρι τα τοπία του Μέλανα Δρυμού η Γερμανία συνδυάζει φυσική ομορφιά ιστορικά μνημεία και μουσεία όπου χτυπάει η ιστορική καρδιά της Κεντρικής Ευρώπης. Κλείστε σήμερα εισιτήρια στο site μας και πετάξτε μαζί μας!"

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο Γερμανία με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς Γερμανία φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και Μόναχο κόμβους, ή με έναν από τους συνεργάυες μας και ανακαλύψτε τον κόσμο's πιο συναρπαστικούς προορισμούς. Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ θα βρείτε βίντεο , τονίζει, ταξιδιωτικές πληροφορίες και σχόλια από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.