Πτήσεις Ανατολική Ευρώπη

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της Lufthansa

Αθήνα - Μόσχα
από 256

Πτήσεις προς Ανατολική Ευρώπη με τη Lufthansa

Γνωρίστε την Ανατολική Ευρώπη με τη Lufthansa και ανακαλύψτε μια σειρά από μέρη που συνδυάζουν πλούσια ιστορία, πολιτισμό και φυσική ομορφιά. Από τη Βαλτική μέχρι τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, οι χώρες της πρώην σοβιετικής ένωσης είναι ένα συναρπαστικό μείγμα παράδοσης και προόδου, μνήμης και λησμονιάς, εσωστρέφειας και ανάπτυξης. Με υπέροχα μνημεία, μουσεία, όπερες, πάρκα και βιβλιοθήκες, οι πόλεις ξεχειλίζουν από τέχνη και πολιτισμό, ενώ τα φυσικά τοπία είναι συγκλονιστικά. Βρείτε σήμερα φθηνές πτήσεις με τη Lufthansa, κλείστε τα εισιτήριά σας στο site μας και γνωρίστε την άλλη πλευρά της Ευρώπης.

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο Ανατολική Ευρώπη με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς Ανατολική Ευρώπη φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.