Πτήση Δρέσδη

Κάντε κράτηση της πτήσης σας με τη Lufthansa

Αθήνα
Δρέσδη
από 159
Κάντε κράτηση

Πτήση Δρέσδη (DRS) - Φθηνές πτήσεις προς Δρέσδη

Εκμεταλλευτείτε τις προσιτές τιμές της Lufthansa προς Δρέσδη (DRS) και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας. Η Δρέσδη σάς περιμένει να την επισκεφθείτε. Ένας προορισμός που θα σας γοητέψει. Επισκεφθείτε την εκκλησία των γυναικών (Frauenkirche), ολόκληρη φτιαγμένη από πέτρα, την όπερα Ζέμπερ με το εντυπωσιακό εσωτερικό και την εκπληκτική ακουστική της και το παλάτι της βασιλικής οικογένειας των Βετίνων. Είναι σίγουρο ότι η Δρέσδη θα σας κερδίσει με τη γοητεία της! Κλείστε σήμερα τα αεροπορικά σας εισιτήρια προς Δρέσδη με τη Lufthansa και κερδίστε από τις μοναδικές προσφορές μας.

Σήμερα
22°C / C
Δευτέρα
21°C / 11°C
Τρίτη
16°C / 13°C
Τετάρτη
14°C / 11°C

ΕξερευνήστεΒόρεια Ευρώπη

Βιέννη

του Θεσσαλονίκη

Round-trip

Economy

από 89
Γενεύη

του Αθήνα

Round-trip

Economy

από 89
Φρανκφούρτη

του Θεσσαλονίκη

Round-trip

Economy

από 99

Περισσότερες πτήσεις προς Ευρώπη

Η Lufthansa προσφέρει φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να πετάξετε μέσω Φρανκφούρτη (FRA) και Μονάχου (MUC) προς την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa. Δείτε τώρα τις καλύτερες προσφορές μας και βρείτε την επόμενη πτήση σας. Κάντε κράτηση οικονομικών πτήσεων και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε τελευταία στιγμή είτε θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, βρείτε την καλύτερη δυνατή πτήση.

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο Δρέσδη με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς Δρέσδη φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και Μόναχο κόμβους, ή με έναν από τους συνεργάυες μας και ανακαλύψτε τον κόσμο's πιο συναρπαστικούς προορισμούς. Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ θα βρείτε βίντεο , τονίζει, ταξιδιωτικές πληροφορίες και σχόλια από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.