Πτήσεις Βουκουρέστι

Κάντε κράτηση της πτήσης σας με τη Lufthansa

Αθήνα - Βουκουρέστι
από 199
Κάντε κράτηση

Πτήσεις Βουκουρέστι (BUH) με τη Lufthansa

Πρωτεύουσα της Ρουμανίας, παλιά πρωτεύουσα των ηγεμόνων της Βλαχίας και γνωστό ως το Παρίσι των Βαλκανίων, το Βουκουρέστι (BUH) έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει τη χαμένη του αίγλη. Περιπλανηθείτε στις δεντρόφυτες λεωφόρους, φωτογραφηθείτε στην Αψίδα του Θριάμβου και επισκεφτείτε τα υπέροχα μουσεία που δεσπόζουν στο ιστορικό κέντρο και μας δίνουν μια γεύση από την πλούσια και ενδιαφέρουσα ιστορία της χώρας. Στο ιστορικό κέντρο βρίσκεται και ο ορθόδοξος ελληνικός ναός Σταυροπόλεως, καθώς και οι εντυπωσιακές πλατείες της Επανάστασης και του Πανεπιστημίου αλλά και το Παλάτι του Λαού, όπου στεγάζεται σήμερα η Βουλή. Βρείτε φθηνές πτήσεις με τη Lufthansa και πετάξτε μαζί μας στη Ρουμανία!

Σήμερα
C / -1°C
Πέμπτη
C / C
Παρασκευή
C / C
Σάββατο
C / -1°C

ΕξερευνήστεΑνατολική Ευρώπη

Γκντανσκ

του Αθήνα

Round-trip

Economy Class

από 130
Πράγα

του Αθήνα

Round-trip

Economy Class

από 158
Σιμπίου

του Αθήνα

Round-trip

Economy Class

από 169

Αεροπορικά εισιτήρια για Βουκουρέστι

Περισσότεροι προορισμοί

Περισσότερες πτήσεις προς Ευρώπη

Η Lufthansa προσφέρει φθηνές πτήσεις σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να πετάξετε μέσω Φρανκφούρτη (FRA) και Μονάχου (MUC) προς την Ευρώπη, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τη γνωστή ποιότητα της Lufthansa. Δείτε τώρα τις καλύτερες προσφορές μας και βρείτε την επόμενη πτήση σας. Κάντε κράτηση οικονομικών πτήσεων και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα κάνουμε το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε ταξιδεύετε τελευταία στιγμή είτε θέλετε περισσότερο χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, βρείτε την καλύτερη δυνατή πτήση.

Ηλεκτρονική Παροχή Υπηρεσιών της Lufthansa

Κράτηση πτήσης

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση της πτήσης που επιθυμείτε με εγγύηση τιμής - και να πληρώσετε 48 ώρες αργότερα.

Αλλαγή πτήσης

Στο εξής, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση για εισιτήρια που κρατήθηκαν στο LH.com

Online check-in με επιλογή θέσης

Από 23 ώρες πριν την αναχώρηση, μπορείτε να κάνετε οnline check-in, να επιλέξετε τη θέση σας και να εκτυπώσετε την κάρτα επιβίβασης ή να τη στείλετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας στο Βουκουρέστι με τη Lufthansa

Είτε προγραμματίζετε χαλαρωτικές διακοπές είτε ένα σύντομο ταξίδι, για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής: Κλείστε την πτήση σας προς Βουκουρέστι φτηνά με τη Lufthansa και να πετάξει απευθείας ή μέσω Φρανκφούρτης και από τους προορισμούς μας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από εμάς.