Fly København San Francisco

Book nu billige fly på Lufthansa

Se tilbud

Book fly fra København til San Francosco og oplev den magiske by

San Francisco er kendt for sit frisind og liberalisme. Her er plads til alle: homoseksuelle, hippier og forretningsfolk. I Castro-kvarteret vejer regnbueflaget stolt, og her har de homoseksuelle mere eller mindre skabt deres egen by, mens hippierne holder til i Haight Ashbury.

Nyd udsigten fra Golden Gate Bridge

Tågen hænger ofte lavt i San Francisco, men på trods af det er byen stadig magisk. Den imponerende Golden Gate Bridge er et af byens vigtigste vartegn, og der er både mulighed for at gå, cykle eller køre over den imponerende bro. På en klar dag er der en fantastisk udsigt ind over downtown San Francisco fra broen. En anden kendt seværdighed er fængselsøen Alcatraz, hvor blandt andre mafiabossen Al Capone har siddet fængslet. Du bliver sejlet til øen og får en guidet tur i fænglset, som var berygtet for sit forfærdelige miljø og for at være så godt som flugtsikkert. Hvis du vælger en aftentur, kan du på vej tilbage se den smukke solnedgang over byen.

Søløver og snoede gader

Byen er desuden kendt for Fisherman’s Warf, som er en gammel fiskermole, hvor fiskerne tidligere landede de fisk, de fangede i Stillehavet. I området omkring er der en masse forskellige fiskerestauranter. Fisherman’s Warf ligger på Pier 39, som er fyldt med souvenirbutikker, forlystelser og forskellige gøglere, der underholder. Derudover kan man på Pier 39 se søløver, og de er blevet en turistattraktion i sig selv. Et af San Franciscos andre kendetegn er de mange bakker og snoede gader, og begge dele kan du opleve på Lombard Street. Denne gade regnes for at være en af de stejleste og mest snoede gader i byen, og er desuden et smukt syn med de mange blomster og den idylliske udsigt over byen.

I dag
13°C / 12°C
Onsdag
18°C / 13°C
Torsdag
15°C / 10°C
Fredag
14°C / 10°C