Fly København Los Angeles

Book nu billige fly på Lufthansa

Se tilbud

Den amerikanske drøm: Book dit fly fra København til Los Angeles nu

Los Angeles er kendt for mange ting: Hollywood, The Walk of Fame og filmindustrien. Alle der besøger Los Angeles bør se Hollywood-skiltet, som er et af byens helt store vartegn. Los Angeles er stjernernes by, og den er indbegrebet af den amerikanske drøm. I Los Angeles er alt muligt.

Shopping, sport og sandstrande

Los Angeles byder blandt andet på shopping i verdensklasse, hvad end du vil luksusshoppe på Rodeo Drive eller slendre rundt i en af de mange typiske amerikanske indkøbscentre. Er du mere til sol og strand, så er Los Angeles også perfekt. Gå en tur langs strandpromenaden ved Venice Beach, hvor du helt sikkert møder alt lige fra street performers til enorme bodybuildere ved udendørs fitnesscentret på Venice Beach. Ved Santa Monica Beach er der en hyggelig, afslappet stemning, og ved molen er der også forskellige forlystelser. En anden vaskeægte amerikansk oplevelse er at se enten en amerikansk fodbold-, baseball- eller basketballkamp. Selvom du ikke er stor fan af sportsgrenene, så er den helt særlige stemning på stadion noget helt særligt, og det bør opleves.

Kom med bag kulisserne fra virkelige filmset

Filmindustrien er et af byens helt store kendetegn. Se blandt andet Dolby Theatre, hvor Oscaruddelingen foregår, eller det imponerende filmset i Universal Studios. Her findes både forlystelser inspireret af Hollywood-film samt muligheden for at opleve filmsets fra for eksempel Jurassic Park, King Kog og Transformers. Du kan også gå en tur ned ad The Walk of Fame, hvor de forskellige stjerner kan spottes - både i form af de tildelte stjerner i fortorvet og de forskellige lookalikes. Disneyland er desuden en oplevelse for hele familien, hvor i blandt andet kan møde Mickey Mouse og Tornerose og prøve de mange sjove forlystelser.

I dag
15°C / 10°C
Torsdag
14°C / 10°C
Fredag
16°C / C
Lørdag
17°C / 10°C