Fly København Boston

Book nu billige fly på Lufthansa

Copenhagen - Boston
fra 3.296 DKK*
Se tilbud

Historie og verdensberømte universiteter: Bestil dit fly fra København til Boston

Boston ligger på USA’s østkyst og er den største by i New England samt hovedstaden i Massachusetts. Boston er en af de vigtigste uddannelsesbyer i USA, og her findes nogle af de bedste universiteter i landet. Blandt de mest kendte er Harvard University, MIT og Berklee College of Music.

Kunst og kultur i New Englands hovedstad

Boston er en af de mest kulturelle byer i USA, og Museum of Fine Arts er blandt de bedste i USA. Her finder du en stor samling af både klassisk og moderne amerikansk kunst samt en stor samling af Monets værker. Oplev John F. Kennedy Pesidential Library and Museum, hvor man eksempelvis kan se en kopi af det ovale værelse, som det så ud mens Kennedy var præsident samt andre udstillinger fra hans regeringstid. I Beacon Hill kan du se hyggelige, røde murstenshuse, og kvarteret er et af de dyreste i Boston. Det minder desuden mere om London end en moderne amerikansk storby. Gaderne er snævre og hyggelige og her findes desuden lokale butikker og cafeer.

Den amerikanske frihedskamp i Boston

Boston er historisk set også en af de vigtigste byer i USA, og det var her de første englænderne kom til og grundlagde Boston, som blev en gateway til hele USA. Derudover ses stadig mange gamle engelske byhuse i byen. Under kampen for den amerikanske frihed, spillede byen også en central rolle. Det var her den legendariske Tea Party-bevægelse opstod, da oprørerne i forklædning sneg sig ombord på et af de engelske skibe og smed hele lasten af te overbord. Sporene fra denne frihedskamp kan du stadig opleve i Boston i dag. Freedom Trail er en ca. fem kilometer lang rute i centrum, hvor du kommer forbi de vigtigste seværdigheder fra frihedskampen.

I dag
C / C
Mandag
C / C
Tirsdag
15°C / 10°C
Onsdag
19°C / 13°C