Fly Billund San Francisco

Book nu billige fly på Lufthansa

Oplev USA’s mest liberale by: Book dit fly fra Billund til San Francisco nu

Golden Gate Bridge og Alcatraz er bare nogle af San Franciscos kendetegn. Byen er kendt for at være en af de mest liberale i USA, og dette frisind findes overalt i byen særligt i Castro-kvarteret, som nærmest er en by i sig selv for homoseksuelle, mens hipperne holder til i Haight Ashbury.

Nyd udsigten fra Golden Gate Bridge

Alle, der besøger San Francisaco, bør se Golden Gate Bridge, og dette gøres bedst ved enten at gå eller cykle over broen. Det er også muligt at køre, hvis du har lejet en bil. Fra broen er udsigten ind over byen fantastisk – hvis den lavthængende tåge, som også er et af San Franciscos kendtetegn, ellers ikke er for tæt. Fængselsøen Alcatraz er også en af de helt store turistattraktioner i San Francisco. Her sejles du ud til øen, hvor fængslet kan opleves, der var berygtet for sine dårlige forhold, og hvor blandt andet mafiabossen Al Capone var fængslet, indtil det blev nedlagt i 1963. Hvis du vælger en tur, der foregår om aftenen, kan du, på sejlturen tilbage, opleve den smukke solnedgang fra vandet.

Søløver på molen

Gå på opdagelse på Pier 39, hvor du både finder forlystelser, fiskerestauranter og Fisherman’s Warf. Det er også ved Pier 39, at der er mulighed for at se på søløver. Dyrene indtog molen i 1989, og de har været der lige siden. Derudover er byen kendt for sine mange bakker og snoede gader, hvoraf en af de mest berømte er Lombard Street, som både er stejl og snoet men alligevel idyllisk med en fantastisk udsigt fra toppen. Hvis du trænger til et afbræk fra byens stres, så tag i Golden Bridge Park, som er en grøn oase midt i byen.

I dag
16°C / 14°C
Onsdag
17°C / 13°C
Torsdag
14°C / 11°C
Fredag
12°C / C