Fly Billund Orlando

Book nu billige fly på Lufthansa

Book fly fra Billund til Orlando og oplev en af de vildeste turistattraktioner

Orlando er gået fra at være en lille provinsby, hvor de fleste levede af at plukke appelsiner, til at være en af de største turistbyer i USA. Walt Disney valgte Orlando som stedet for hans ambitioner om at skabe en ny fremtidsby på østkysten i USA, hvilket nu er blevet til Disney World.

En by bygget op om forlystelsesparker

Orlando er et af de største turistmekkaer og er hjemsted for nogle af de største og vildeste forlystelsesparker i hele USA. Selve byen er meget flad og har ikke noget rigtigt centrum, men byen breder sig over et stort areal, som hænger sammen af motorvejen Interstate 4 og forlystelsesgaden International Drive, som går parallelt med motorvejen. De binder byen sammen og går fra den ene forlystelsespark til den anden. Disney World og Universal Studios er blandt de største af forlystelsesparkerne. Her findes blandt andet Animal Kingdom, som er Disneys version af en zoologisk have kombineret med forlystelser.

Forlystelsesparker for alle

I Universal Studios kan du komme helt tæt på kendte filmsets, og er mere stille og rolig, mens naboparken, Island of Adventure er mere actionfyldt. Her bydes på vildere forlystelser, og parken er især kendt for sit populære Harry Potter univers. Det er muligt at købe en billet, der gælder til begge parker, og man kan komme fra den ene park til den anden med Hogwart’s Express. Derudover kan du også besøge SeaWorld i Orlando, som blandt andet har et stort pingvin univers, og som er kendt for forskellige shows med blandt andet delfiner. Der er også en stor vandpark og vandrutsjebaner. Hvis du får nok af de klassiske forlystelsesparker, så besøg Kennedy Space Center, som er den ægte vare. Her kan du komme helt tæt på rummet og de forskellige rumfartøjer.

I dag
24°C / 13°C
Søndag
25°C / 15°C
Mandag
26°C / 17°C
Tirsdag
27°C / 18°C