Fly Billund New York

Book nu billige fly på Lufthansa

Se tilbud

Bestil dit fly fra Billund til New York og oplev den fantastiske storby

Tag til østkysten i USA og oplev New York. Byen, der aldrig sover, er imponerende, hektisk og storslået. Frihedsgudinden, Times Sqaure, Broadway og Brooklyn Bridge er bare nogle af byens vartegn, som du ikke bør gå glip af. Oplevelserne er mange og mulighederne endeløse i The Big Apple.

Byens bedste udsigt

The Empire State Building er endnu en af de ting, du bør opleve i USA, og fra toppen er der en imponerende udsigt ud over hele New York. Det samme gælder for udsigten fra toppen af Rockefeller Center, hvor man har et smukt udsyn ud over Central Park og lower Manhattan. Central Park er både den største og mest berømte park i New York. Her er der mulighed for at tage et afslappende afbræk fra den ellers hektiske storby. Gå en tur i den hyggelige park eller lej en cykel, hvis du vil nå at se mere af parken. Om vinteren er der desuden mulighed for at stå på skøjter, mens parken om sommeren er perfekt til en picnic eller at leje en robåd og se en del af parken fra The Lake.

Kunst og kultur i New York

New York er desuden et centrum for kunst og kultur. Blandt andet er New York kendt for teater og musicals på Broadway. Her bliver nogle af de mest populære musicals opført som eksempelvis ”The Lion King” og ”The Phantom of the Opera”.Det er uden tvivl en oplevelse værd at se en musical på Broadway. The Metropolitan Museum, der ligger på The Museum Mile på Upper East Side, er det største i New York, og her er der kunst og udstillinger for enhver smag. Får du nok af kunst, er der ikke langt til luksusshopping på 5th Avenue.

I dag
C / C
Fredag
C / C
Lørdag
C / C
Søndag
C / C